Vinterdæk

Vinterdæk til alle bilmærker

Er du på udkig efter nye vinterdæk, så kig forbi Korsør Vulkanisering. Vi har et bredt udvalg af vinterdæk og fælge og monterer og afbalancerer dine nye dæk for dig.

Find dæk

Bliv ringet op!

Interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe?

  Skal du have nye vinterdæk?  Du finder de bedste vinterdæk hos Korsør Vulkanisering

  Når vinteren nærmer sig, kan det være en fordel at overveje at skifte til vinterdæk. Vinterdæk er specielt designet til at bevare et godt vejgreb på glatte og snedækkede veje, de er ligeledes designet til at kunne bremse mere effektivt på glatte veje. Dette er muligt, da vinterdækkets overflade består af små lameller, som sørger for et bedre vejgreb. Vinterdæk er mere modstandsdygtige overfor lave temperaturer, grundet dets specielle gummiblanding, som er mere elastisk end sommerdæk, som er med til at sikre, at de forbliver bløde i frostvejr.

  I Danmark er der intet lovkrav om at køre med vinterdæk om vinteren. Dog anbefaler vi, at du skifter til vinterdæk når vejtemperaturen falder til cirka 7 grader.
  Vinterdæk er ikke kun en sikkerhed for dig selv, men også for dine medtrafikanters, da det kan have katastrofale konsekvenser for både dig selv og andre hvis du mister kontrollen i trafikken.

  Kontrol af vinterdæk

  Det er vigtigt at sikre sig, at dækkets dækmønster er tilstrækkeligt dybt, for at kunne opretholde vinterdækkets ydeevne. Det anbefales, at dækmønstret har en minimumsdybde på 1,6 mm. Dog anbefaler vi hos Korsør Vulkanisering, at dækmønsteret minimum er 3 mm, for at sikre sig et optimalt vejgreb. Dette gælder særligt for vinterdæk, men også når man skifter til sommerdæk, er det væsentligt at være opmærksom på dækmønstrets tilstand for at opretholde sikkerheden under alle køreforhold.

  Hos Korsør Vulkanisering er vi eksperter i dæk, og alt hvad det medfører, og vi kan med garanti hjælpe dig med dine vinterdæk. Vi tilbyder vinterdæk fra de bedste leverandører for at sikre dig den optimale sikkerhed og køreglæde på vejene, om end det er til erhverv eller privat brug. Husk, at et godt sæt vinterdæk er afgørende for sikker kørsel i vintermånederne, men det er også vigtigt at skifte til sommerdæk, når sæsonen ændrer sig, for at sikre optimal ydeevne hele året.

  Vi hjælper dig trygt og godt videre 

  Vi tilbyder vinterdæk til både almindelige personbiler, samt større erhvervskøretøjer der kræver store dæk. Læs mere om dine muligheder til erhverv og landbrug. Vi har også et stort udvalg af fælge til både personbiler, motorcykler, lastbiler, varevogne og meget mere.

  Du er mere end velkommen til at besøge os i Korsør, når du skal skifte til vinterdæk. Ellers kontakt os her eller på telefon 58 37 02 27 og hør mere om vores vinterdæk. Vi sørger selvfølgelig også for at montere og afbalancere dem for dig.