Sommerdæk

Sommerdæk hos Korsør Vulkanisering

Få skiftet dine sommerdæk hos Korsør Vulkanisering, så er du altid sikret bedst muligt på vejene. Vi klarer både montering og afbalancering. Vi kan også opbevare dine dæk for dig. 

Find dæk

Bliv ringet op!

Interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe?

  Skal du have nye sommerdæk på din bil?

  Vejret har en stor påvirkning på vejene og dermed også din bils vejgreb. Det er vigtigt at tage højde for sæsonen ved valg af dæk, og her anbefaler vi at du gør brug af sæsondæk som vinterdæk og sommerdæk.
  Sommerdæk er det mest optimale valg til dæk om sommeren. Sommerdæk er designet til at være stærke i vådt føre. Dækket er lavet af et hårdt gummimateriale, der sammen med mønstrene på dækkets overflade, hjælper med at opnå en øget opbremsningsevne, da sommerdæk har et bedre greb i asfalten ved vådt føre.
  Da sommerdæk har et bedre vejgreb og kontakt til asfalten, hjælper det også til at afgive varmen bedre end andre dæk i sommermånederne.

  Hos Korsør Vulkanisering får du de helt rigtige sommerdæk

  Hos Korsør Vulkanisering tilbyder vi et stort udvalg af dæk til blandt andet motorcykler, knallerter, personbiler, varevogne, lastbiler, traktorer og meget mere. Vi tilbyder sommerdæk fra de førende leverandører på markedet, herunder Bridgestome, Michelin, Pirelli og Firestone, og vi hjælper dig gerne med montering af dine dæk. Du kan se hvilke dæk vi tilbyder til netop din bil i vores dækportal.

  Lovkravet til sommerdæk er, at de skal have en mønsterdybde på minimum 1,6 mm. Dog anbefaler vi hos Korsør Vulkanisering, at dine sommerdæk kun nedslides til minimum 3 mm. mønsterdybde, for at bevare et optimalt vejgreb. Som regel kommer nye sommerdæk med et mønster på 8-9 mm. dybde. Dog ses det på nyere producerede dæk, at mønsterdybden er 5,5-7,5 mm.

  Sommerdækkets egenskaber

  De nyere sommerdæk er ofte designet med et asymmetrisk slidbanemønster, hvilket betyder, at dækkets mønster vender forskelligt på venstre og højre side af bilen.
  Et asymmetrisk dækmønster giver gode køreegenskaber i sving og sikrer et godt vejgreb i vådt føre. Den inderste side af dækket er beregnet til at lede vand væk og beskytte mod akvaplaning. Dette er yderst optimalt for sommerdæk, da vi i Danmark oftest har mange regndage i løbet af sommeren. Derudover sikrer det den yderste del af dækket, med sine faste mønsterblokke, en bedre stabilitet, der sikrer et godt vejgreb på tørre veje.

  Et korrekt valg af dæk er afgørende for din sikkerhed på vejene, samt din køreglæde. Vi rådgiver og vejleder dig til de helt rette dæk, så du kan køre helt uden bekymringer.
  Vi tilbyder også at opbevare dine dæk på vores dækhotel, så du slipper for at bekymre dig om opbevaringsplads, og de rette opbevaringsforhold til dine dæk.

  Kom forbi vores værksted i Korsør, eller kontakt os her eller på telefon 58 37 07 27. Vi ser frem til at høre fra dig.