Dæk & fælge

Vi har altid et stor udvalg i både dæk og fælge til både motorcykler og knallerter, personbiler, varevogne, lastbiler, traktorer m.m.

                                                                   

Læs mere om dæk & fælge »

Serviceeftersyn​

Vi tilbyder serviceeftersyn og følger producentens anvisninger. Det betyder, at fabriksgarantien opret-holdes, hvis den stadigvæk gælder.

                                                                     

Læs mere om serviceeftersyn »

Erhverv / Landbrug

Vi udfører dækservice på alle typer køretøjer på værkstedet, på landevejen og i marken.

                                                                           

Læs mere om erhverv / landbrug »

Om Korsør Vulkanisering

Korsør Vulkanisering blev overtaget af nuværende ejer i 1999 fra den tidligere ejer Arne Arentsen, som havde drevet firmaet i 22,5 år og nu ville på pension.


Arne købte firmaet i 1978 af Rud Nielsen som havde drevet firmaet i en menneskealder. Firmaet startede som vulkaniserings virksomhed efter krigen og lavede slidbanedæk og monterede disse og senere hen nye dæk.

Udviklingen og voksende kvalitetskrav har med tiden udkonkurreret slidbanedækket. D. 30. maj 1990 blev det sidste slidbanedæk produceret her på adressen og man begyndte at koncentrere sig om salg og professionel montering af nye dæk til biler.

Efter år tusindskiftet begyndte firmaet at vokse og vi manglede plads. Noget måtte gøres. Det resulterede i at vi i slutningen af 2004 kunne fejre indvielsen af en ny monterings hal med fuld kælder under til lager. Det betød at vi nu også kunne spore og lave andre servicer på bilen. Vi følte os privilegeret.

Korsør Vulkanisering
Skovvej 57
4220 Korsør
Tlf.: 58370727
CVR: 24981231
post@k-v.dk

Kontakt Korsør Vulkanisering

​Skovvej 57

4220 Korsør

CVR: 24981231

​Medlem af Dæk Specialisterne

landsforening

Værksted og værkstøj er kontrolleret af Teknologisk institut.