Dæk & fælge

Vi har altid et stor udvalg i både dæk og fælge til både motorcykler og knallerter, personbiler, varevogne, lastbiler, traktorer m.m.

                                                                   

Læs mere om dæk & fælge »

Serviceeftersyn​

Vi tilbyder serviceeftersyn og følger producentens anvisninger. Det betyder, at fabriksgarantien opret-holdes, hvis den stadigvæk gælder.

                                                                     

Læs mere om serviceeftersyn »

Erhverv / Landbrug

Vi udfører dækservice på alle typer køretøjer på værkstedet, på landevejen og i marken.

                                                                           

Læs mere om erhverv / landbrug »

De helt rigtige dæk

Hos Korsør Vulkanisering er vi specialister i dæk, både sommer-, vinter- og helårsdæk. Vi er specialister i montering og afbalancering, ligesom vi kan vejrtryksafbalancere. Vi tilbyder både sommer, vinter og helårsdæk fra producenter som Michelin, Bridgestone, Firestone, Continental, Pirelli og mange flere. Vi har stor erfaring med dæk og deler derfor gerne ud af vores viden, hvis du er i tvivl om, hvilke dæk du skal have. Når du kommer hos os, kan du roligt føle dig sikker på at gå herfra igen med de helt rigtige dæk til både dig og din bil.

Dæk, der er tilpasset dig

Vi tilpasser vores anbefaling af dæk til dig. Det betyder, at vi analyserer dit behov, sådan at du kommer ud at køre på de dæk, som passer til dine kørselsbehov, dine forventninger, dit brændstofforbrug mv. Som udgangspunkt anbefaler vi sommer- og vinterdæk til dem, som kører mere end 12.000 km om året, hvorimod vi anbefalerrigtigehelårsdæk med den nye vinterdæksmærkning på, til dem der kører mindre end 12.000 km om året.

Vi sørger for det hele

Vi finder frem til de rigtige dæk, bestiller dem hjem og monterer dem. Vi har også lagerhotel, hvor vi kan opbevare dine dæk. Vores priser er konkurrencedygtige og kan matche selv de bedste på markedet. Hvis du har brug for nye dæk, er du altid velkommen til at komme forbi os i Korsør eller ringe på telefon 58 37 07 27.

Korsør Vulkanisering
Skovvej 57
4220 Korsør
Tlf.: 58370727
CVR: 24981231
post@k-v.dk

Kontakt Korsør Vulkanisering

​Skovvej 57

4220 Korsør

CVR: 24981231

​Medlem af Dæk Specialisterne

landsforening

Værksted og værkstøj er kontrolleret af Teknologisk institut.