Om os

Korsør Vulkanisering

Korsør Vulkanisering er en kvalitetsbevidst virksomhed, som sælger dæk, fælge og autoservice til konkurrencedygtige priser. Vi leverer de bedste varer, og sørger altid for rigtig rådgivning, hvis du som kunde skulle have spørgsmål.

Vi har et bredt udvalg af dæk og fælge fra de førende leverandører på markedet. Vi har dæk fra Bridgestone, Michelin, Firestone og Pirelli. Vi har ligeledes fælge fra alle de førende brands i alle størrelser.

Hos Korsør Vulkanisering kan du også få serviceret din bil. Vi har pakkeløsninger på servicetjek som du kan se her. Vi er også klar til at hjælpe de største landbrugs- og erhvervsmaskiner.

Korsør Vulkanisering er en del af First Stop kæden. Med denne i ryggen er vi altid i stand til at være konkurrencedygtige på prisen og vores team er altid ajourført med de seneste trends og tendenser på markedet.

Vores udstyrspark er moderne og kontrolleret af Teknologisk Institut, derfor er vi i stand til at servicere alle bilmærker. Vi er ydermere medlem af Dæk specialisternes landsforening, denne sikrer dig at du altid har fagfolk i ryggen når du køber og får monteret dæk på din bil.

Vi ser frem til at byde dig indenfor.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Vi tilbyder

Korsør Vulkanisering er en kvalitetsbevidst virksomhed, som sælger dæk, fælge og autoservice til konkurrencedygtige priser.

Vi har et bredt sortiment af sommerdæk fra de førende dækproducenter, så som Bridgestone, Michelin, Firestone, Dayton mfl.

Vi har et bredt sortiment af vinterdæk fra de førende dækproducenter, så som Bridgestone, Michelin, Firestone, Dayton mfl.

Vi har et godt sortiment af helårsdæk. Helårsdæk er for personen som ikke har et stort kørselsbehov om året. Vi rådgiver dig til den bedste løsning

Intet er for stort for os. Vi har et fuldt sortiment af dæk til landbruget. Vi kan også sørge for monteringen

Vi er også til erhverv. Korsør Vulkanisering er eksperter indenfor lastvognsdæk, og vi fører et bredt sortiment fra de førende producenter.

Vi kan klarer alle typer dæk til industrien. Alt fra gaffeltrucken til havetraktoren. Tag altid Korsør Vulkanisering med på råd.

Vi har også dæk til de 2 hjulede. Vi har fuldt sortiment fra Michelin og Bridgestone. Så er du sikker på altid at være godt kørende

Vi har dæk til scootere og knallerter. Vi kan også sørge for montagen, kig forbi værkstedet.

Havearbejdet bliver bare nemmere med udstyret iorden. Vi har selvfølgelig også dæk til din trillebør.

Vi holder dig godt kørende. Vi har servicepakker til alle behov. Vi servicerer alle bilmærker. Se vores servicepakker under Autoservice

Regelmæssigt olieskift er vigtigt for din bil motors ydeevne. Vi kan altid være behjælpelige – også inden uheldet er ude.

Vi har styr på det. En styretøjsudmåling sikrer at din bil reagerer med det samme når du bevæger rattet.

Det er ikke altid nødvendigt at købe en ny fælg hvis du har fået slået den skæv. Vi kan i mange tilfælde rette den på vores værksted.

Kig forbi hvis uheldet har været ude, vi kan lappe alle størrelser dæk

Vi har de bedste maskiner, og vi kan selvfølgelig sørge for at dine dæk er afbalanceret.

Lad os tage slæbet. Check dine dæk ind på vores dækhotel. Så skal du ikke tænke på andet end at kører bilen til værkstedet når sommeren/vinteren kommer

Hos Korsør Vulkanisering har vi en lånebil, hvis din er til reperation hos os.

Er uheldet ude, så har vi udekørende service til erhverv. Vi er klar 24/7 – 365.

Vores dækambulance er altid klar til at rykke, hvis uheldet er ude.

Vi har dæk og fælge til alle personvogne. Ring eller kig forbi, så er vi klar med et godt tilbud.

Vi er medlem af Truck Point Service Europe, det sikrer dig at du altid har fagfolk i ryggen når du bruger Korsør Vulkanisering.