Dæk & fælge

Vi har altid et stor udvalg i både dæk og fælge til både motorcykler og knallerter, personbiler, varevogne, lastbiler, traktorer m.m.

                                                                   

Læs mere om dæk & fælge »

Serviceeftersyn​

Vi tilbyder serviceeftersyn og følger producentens anvisninger. Det betyder, at fabriksgarantien opret-holdes, hvis den stadigvæk gælder.

                                                                     

Læs mere om serviceeftersyn »

Erhverv / Landbrug

Vi udfører dækservice på alle typer køretøjer på værkstedet, på landevejen og i marken.

                                                                           

Læs mere om erhverv / landbrug »

Alt i fælge

De rigtige fælge kan gøre underværker ved et køretøj. Det ved vi hos Korsør Vulkaniseringog derfor tilbyder vi alt inden for fælge til både motorcykler og knallerter, personbiler, varevogne, lastbiler, traktorer med mere. Vi har et stort udvalg af fælge fra de bedste leverandører. Vi tilbyder fælge til både private og alle slags erhverv køretøjer og vi kan tilbyde alt inden for fælge. Det betyder, at vi kan levere alt fra standardløsninger til lækre brede fælge.

Fælge med garanti

Når du vælger fælge hos os, får du kvalitetsfælge, der er inddækket af flere garantier. For det første er vores fælge tüv godkendt, som er din garanti for, at fælgene er fremstillet af kvalitetsaluminium, der er godkendt til at bære bilens vægt. Du får 3-5 års overfladegaranti samt 3 års suppleringsgaranti. Vi er desden eksperter i TPMS ventiler, som skal være påsat alle biler fra og med 2015 ifølge EU lovgivning. Hos os får du altså ikke kun lækre fælge, men også et produkt, der er garanteret i orden.

Vi hjælper dig

Det kan være svært at finde de rette fælge. Hos Korsør Vulkanisering er vi eksperter, og derfor hjælper vi også gerne med rådgivning. Du kan altid komme forbi os i Korsør eller ringe til os på telefon 58 37 07 27.

Korsør Vulkanisering
Skovvej 57
4220 Korsør
Tlf.: 58370727
CVR: 24981231
post@k-v.dk

Kontakt Korsør Vulkanisering

​Skovvej 57

4220 Korsør

CVR: 24981231

​Medlem af Dæk Specialisterne

landsforening

Værksted og værkstøj er kontrolleret af Teknologisk institut.