Stort udvalg i fælge

Fælge

Vi har altid et stor udvalg i både dæk og fælge til både motorcykler og knallerter, personbiler, varevogne, lastbiler, traktorer m.m.

Find fælge

Bliv ringet op!

Interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe?

  Alt i fælge

  De rigtige fælge kan gøre underværker ved et køretøj. Det ved vi hos Korsør Vulkaniseringog derfor tilbyder vi alt inden for fælge til både motorcykler og knallerter, personbiler, varevogne, lastbiler, traktorer med mere. Vi har et stort udvalg af fælge fra de bedste leverandører. Vi tilbyder fælge til både private og alle slags erhverv køretøjer og vi kan tilbyde alt inden for fælge. Det betyder, at vi kan levere alt fra standardløsninger til lækre brede fælge..

  Fælge med garanti

  Når du vælger fælge hos os, får du kvalitetsfælge, der er inddækket af flere garantier. For det første er vores fælge tüv godkendt, som er din garanti for, at fælgene er fremstillet af kvalitetsaluminium, der er godkendt til at bære bilens vægt. Du får 3-5 års overfladegaranti samt 3 års suppleringsgaranti. Vi er desden eksperter i TPMS ventiler, som skal være påsat alle biler fra og med 2015 ifølge EU lovgivning. Hos os får du altså ikke kun lækre fælge, men også et produkt, der er garanteret i orden.

  Vi hjælper dig

  Valget af de korrekte fælge kan føles overvældende, især når det skal afstemmes med de dæk, der bedst understøtter din kørsel året rundt, hvad enten det drejer sig om vinterdæk, sommerdæk eller helårsdæk for de, der søger en fleksibel løsning. Hos Korsør Vulkanisering er vi dybt engagerede i at guide dig igennem denne proces med vores dybdegående kendskab til både fælge og dæk. Vi er her for at sikre, at du træffer det bedste valg for både din bil og din kørestil, uafhængigt af vejret. Du er altid velkommen til at besøge os på vores adresse i Korsør eller give os et opkald på 5837 0727, hvor vi står klar til at assistere dig i dit valg af dæk og fælge.

  Skal du have nye alufælge i Korsør? 

  Hos Korsør vulkanisering finder du et godt og stort udvalg af alufælge til din bil.

  De helt rigtige fælge er vigtige at vælge for din bil. Det kan nemlig gøre underværker. Vi tilbyder alt inden for alufælge, til lige netop dit favorit køretøj. Vi har et stort udvalg, kun fra de bedste leverandører. Om det er til erhverv eller om det er til et privat køretøj, så har vi det hele. Så om du skal bruge en standard løsning, eller måske du er til nogle lækre bredere alufælge, så kan vi hjælpe med det hele. 

  Alufælge i Korsør med garanti  

  Når du kommer og ser på vores fælge, så kan du være sikker på, at det er kvalitetsfælge. Og at det er dækket af flere garantier. For det første er vores fælge tüv godkendte (Et Tüv-certifikatet betyder, at produktet lever op til det tyske instituts krav til kvalitet og sikkerhed.) Det er din garanti for, at vores produkter kun er fremstillet af godkendt og topkvalitets aluminium, som er lavet til at passe til bilens vægt. Hos os får du 3-5 års overfladegaranti samt 3 års suppleringsgaranti. Vi er desuden eksperter i TPMS ventiler “Tyre Pressure Monitering Systems”, som vil overvåge dæktrykket på din bil, så du er sikker på, at du kører så sikkert som muligt”. De skal være på monteret på alle biler fra og med 2015, ifølge EU lovgivning. Så du vil ikke kun kører herfra med et flot og lækkert produkt, men også med en garanti for at tingene er i orden.

  Kompetent rådgivning om alufælge i Korsør. 

  Det kan være ret svært at finde de rigtige fælge til dit køretøj, men hos Korsør vulkanisering er vi eksperter, og kan vi med garanti hjælpe dig. Du er altid velkommen til at komme forbi os i Korsør, når du skal bruge alufælge ellers så ring til os på telefon 5837 0227.

  Alufælge til alle dine dæk? 

  Uanset hvilken dæk type du vælger, så kan du få nogle gode kvalitetsfælge i Korsør.

  Nogle fordele der kan være ved at vælge alufælge til din bil er at alufælge kan være med til bedre at aflede varme fra dine bremser, hvis du i samme omgang vælge at få nogle bredere dæk kan du få bedre vejgreb og samtidig få en kortere bremselængde. Ikke nok med de funktionelle fordele, så giver alufælge dig også mulighed for at at style din bil med et lækkert udseende på dine dæk.

  God service og god rådgivning hos Korsør vulkanisering

  Hos Korsør vulkanisering er god service altid i højsædet. Så uanset om din bil mangler  nye alufælge, helårsdæk, sommerdæk eller vinterdæk i høj kvalitet, så står vi klar til at tilbyde dig en kvalitetsløsning så du bliver bedst muligt klar på vejene. Er det ved at være tid til en autoservice for din bil, så er du også kommet til det rette sted.