Erhverv & Landbrug

Landbrugs- & lastvognsdæk

Vi dækker erhvervslivet døgnet rundt
Døgnservice 58370727

Kontakt os

Bliv ringet op!

Interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe?

  Erhverv & Landbrug

  Vi hos Korsør Vulkanisering er eksperter i dæk og fælge til stort set alle køretøjer. Vi kan arbejde med næsten alle slags køretøjer, lige fra trillebøre og gaffeltrucks til personbiler, traktorer, lastbiler og varevogne. Vi har et stort udvalg af de store landbrugsdæk og lastvognsdæk, som hører til de store og tunge af køretøjerne. Vi har mange års erfaring inden for området og kan stå for både udskiftning, montering og reparation af landbrugsdæk og lastvognsdæk både på vores værksted som på landevejen og i marken.

  Vi finder de rigtige landbrugsdæk og lastvognsdæk

  Vi har igennem mange år i faget, opbygget en stor viden, erfaring og kendskab til dækteknologi inden for området og derfor er blandt de bedste til at råde og vejlede dig, når du skal købe dine landbrugsdæk eller lastvognsdæk. Vi har et stort udvalg af alle de mærker, som betyder kvalitetsdæk med garanti. Desuden kan vi udføre varmereparationer af ødelagt dæksider på landbrugs- og lastvognsdæk.

  Det rigtige valg

  Kort sagt er vi hos Korsør Vulkanisering det rigtige valg, når det kommer til landbrugsdæk og lastvognsdæk. Vi rådgiver altid oprigtigt vores kunder, fordi kundetilfredsheden er det parameter, vi måler vores egne evner på. Derfor er du altid velkommen til at komme forbi vores værksted i Korsør eller ringe på telefon 58370727 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.