Erhverv & Landbrug

Landbrugs- & lastvognsdæk

Vi dækker erhvervslivet døgnet rundt
Døgnservice: 58 37 07 27

Kontakt os

Bliv ringet op!

Interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe?

  Erhverv & Landbrug

  Vi hos Korsør Vulkanisering er eksperter i dæk og fælge til stort set alle køretøjer. Vi kan arbejde med næsten alle slags køretøjer, lige fra trillebøre og gaffeltrucks til personbiler, traktorer, lastbiler og varevogne. Vi har et stort udvalg af de store landbrugs- og traktordæk og lastvognsdæk, som hører til de store og tunge af køretøjerne. Vi har mange års erfaring inden for området og kan stå for både udskiftning, montering og reparation af landbrugsdæk og lastvognsdæk både på vores værksted som på landevejen og i marken.

  Vi sørger for altid at kunne levere dæk fra de bedste leverandører, da vi ved, at kvalitetsdæk betaler sig i det lange løb.

  Som virksomhedsejer ved vi, at der er meget at se til. Undgå unødvendig tid og ressourcer på at bekymre dig om dine dæk, og monteringen af dem, især hvis din virksomhed har flere forskellige køretøjer. Vi har mange års erfaring inden for området og kan stå for både udskiftning, montering og reparation af landbrugsdæk og lastvognsdæk både på vores værksted, som på landevejen og i marken. Med vores døgnvagt tilbyder vi en udekørende service til erhverv, hvis uheldig skulle være ude, og du er derfor sikret høj service uanset hvor du befinder dig. Vi kører ud 24/7, 365 dage om året. Derudover er vores dækambulance altid klar til at rykke ud, hvis du skulle have akut behov for dækskifte eller andet, til eksempelvis din Fendt 1050.

  Vi finder de rigtige landbrugsdæk og lastvognsdæk

  Optimale dæk er en essentiel faktor for øget produktivitet og sikkerhed på vejene. Indenfor landbrug er køretøjer en stor faktor i den daglige produktion, og derfor er det vigtigt at have styr på sine dæk. Samtidig kan slidte og skadede dæk være direkte farligt på vejene, hvorfor det er vigtigt at være opmærksom på sine dæks tilstand – især hvis dit køretøj bliver brugt dagligt, flere gange om dagen. Som erhvervsdrivende betyder ødelagte dæk nedetid, og nedetid koster penge. Derfor tilbyder vi altid hurtigt og professionelt arbejde, da vi som erhvervsdrivende ved, at tid koster penge. Derfor er det også vigtigt løbende at kontrollere dæktryk, samt dækmønsterdybden, da det kan have en afgørende betydning for din sikkerhed og køreglæde. For lavt et dæktryk kan have konsekvenser for din kørsel og vejgreb, såvel som for højt et dæktryk. Samtidig foreskriver loven, at dybden på dit dækmønster skal være minimum 1.6 mm. Dog anbefaler vi altid, at du skifter dæk når dækmønsteret har en dybde på 3 mm. for at opretholde en optimal sikkerhed og vejgreb på vejene. Ved de store dæk til landbrugskøretøjer forholder det sig naturligvis lidt anderledes, grundet de store og kraftige dæktyper. Her foreskriver loven, at køretøjer over 3.500 kg. skal have en mønsterdybde på minimum 1,0 mm.

  Vi tilbyder et stort udvalg af både vinter-, helårs og sommerdæk til dine køretøjer. På den måde sikrer vi, at du finder de helt rette dæk til dit behov. Som udgangspunkt anbefaler vi at bruge sæsondæk som vinter- og sommerdæk. Dog kan helårsdæk være en fin løsning, da de er produceret til at bære egenskaber fra de to sæsondæk. Dog vil helårsdæk altid være et kompromis, og vi hjælper dig gerne til at vurdere hvilke dæk der passer bedst til dit behov.

  Det rigtige valg

  Dæk til erhvervsformål skal oftest kunne klare noget mere, end til en almindelig pendlerbil. Entreprenørdæk er designet til at kunne klare byggepladsens vanskelige forhold og underlag. De er designet med en større mængde stål for at kunne være mere modstandsdygtige overfor sten og metaldele på jorden. Dækket består af et groft dækmønster, for en øget trækkraft på byggepladsens ujævne underlag, samt en rillekonstruktion, der mindsker risikoen for at småsten sætter sig fast i dækket.

  Landbrugskøretøjer bliver udsat for meget i deres levetid, da landbrugsindustrien befinder sig på krævende og ujævnt terræn. Derfor er det vigtigt, at køretøjerne lever op til disse hårde krav. Dækkene er den del på køretøjet, der har størst kontakt med jorden, og derfor det essentielt med de optimale dæk, for at kunne være produktiv og undgå unødvendige skader. Hos Korsør Vulkanisering tilbyder vi kvalitetsdæk til erhverv og landbrug fra de førende leverandører på markedet. Derudover tilbyder vi et stort udvalg af fælge til alle slags erhvervskøretøjer, da vi ved, at fælge kan gøre underværket ved et køretøj. Vi sørger selvfølgelig for opbevaring af dine dæk over sommeren/vinteren på vores dækhotel, hvor vi har de helt optimale forhold til dine dæk. Du kan finde dine dæk i vores dækportal her.

  Det rigtige valg

  Kort sagt er vi hos Korsør Vulkanisering det rigtige valg, når det kommer til billige traktordæk og dæk til lastvogns. Slip bekymringerne og få skræddersyet en firmaaftale til din virksomhed. Uanset om du har behov for dæk til 10 ens køretøjer, som for eksempel Fendt 1050, eller vidt forskellige køretøjer med unikke dæk, så finder vi en løsning der passer netop dig. Vi udbyder også autoservice og olieskift, hvor vi tilbyder vores tre servicepakker. Vi er specialister i serviceeftersyn, service på bilens aircondition- og klimaanlæg, bremseservice, synsklargøring, almindelig olieskift og meget mere, og selvfølgelig altid til konkurrencedygtige priser.

  Vi rådgiver altid oprigtigt vores kunder, fordi kundetilfredsheden er det parameter, vi måler vores egne evner på. Derfor er du altid velkommen til at komme forbi vores værksted i Korsør eller ringe på telefon 58 37 07 27 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.