Stort udvalg i dæk

Dæk & fælge

Vi har altid et stor udvalg i både dæk og fælge til både motorcykler og knallerter, personbiler, varevogne, lastbiler, traktorer m.m.

Find dæk

Bliv ringet op!

Interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe?

  De helt rigtige dæk

  Hos Korsør Vulkanisering er vi specialister i dæk, både sommer-, vinter- og helårsdæk. Vi er specialister i montering og afbalancering, ligesom vi kan vejrtryksafbalancere. Vi tilbyder både sommer, vinter og helårsdæk fra producenter som Michelin, Bridgestone, Firestone, Continental, Pirelli og mange flere. Vi har stor erfaring med dæk og deler derfor gerne ud af vores viden, hvis du er i tvivl om, hvilke dæk du skal have. Når du kommer hos os, kan du roligt føle dig sikker på at gå herfra igen med de helt rigtige dæk til både dig og din bil.

  Dæk, der er tilpasset dig

  Vi tilpasser vores anbefaling af dæk til dig. Det betyder, at vi analyserer dit behov, sådan at du kommer ud at køre på de dæk, som passer til dine kørselsbehov, dine forventninger, dit brændstofforbrug mv. Som udgangspunkt anbefaler vi sommer- og vinterdæk til dem, som kører mere end 12.000 km om året, hvorimod vi anbefaler rigtige helårsdæk med den nye vinterdæksmærkning på, til dem der kører mindre end 12.000 km om året.

  Vi sørger for det hele

  Vi finder frem til de rigtige dæk, bestiller dem hjem og monterer dem. Vi har også lagerhotel, hvor vi kan opbevare dine dæk. Vores priser er konkurrencedygtige og kan matche selv de bedste på markedet. Hvis du har brug for nye dæk, er du altid velkommen til at komme forbi os i Korsør eller ringe på telefon 58 37 07 27.